Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

En litt annerledes romantisk ferie...


Denne historien er skrevet for grunnleggeren av Partyferie.com!

Som 18 år gammel gutt er det lett å ikke forstå seg på den store verden som venter bak reklameplaktene om sydenferier og charterhysteri. Ayia Napa, Magaluf og Ibiza? Hva er det? Og jo, det er store partydestinasjoner som har respekt for seg selv med tanke på uteliv og masseturisme.

Da jeg var 18, så kom jeg over en annonse på Partyferie.com som fortalte meg at Ayia Napa var det beste stedet å dra å feste for unge mennesker. Greit nok, tenkte jeg. Og pakket sekken sammen med to kompiser. Vi dro ned for å utforske verden på en litt annen måte enn vi hadde gjort før. Den romantiske ferieidyllen ble litt vridd da vi så hva vi hadde kommet til!

Ayia Napa på Kypros består blant annet av følgende;

- 100 nattklubber
- 20 barer
- 40 restauranter
- og over 20 partyhoteller midt i sentrum av byen

"Dette fortalte ikke Star Tour noe om", tenkte vi. Og gikk slukøret hjem. Men så dro vi ut på byen i Ayia Napa - og det var ikke hvilketsomhelst uteliv! Strippeklubber, vill ungdom i sitt rette element og endeløse drikkekonkurranser var bare noe av det vi fikk oppleve på Ayia Napa.

En fin regel før du drar til Ayia Napa er å sjekke ut hvilket hotell du havner på - for noen er så absolutt villere enn andre.

Du kan lese mer om Ayia Napas ville uteliv i den nye artikkelen som er publisert hos Partyferie. Den tar for seg ulike aspekter ved Ayia Napas uteliv og konkluderer med at du finner verdens beste uteliv på Ayia Napa!
0 Responses