Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Oppdag romantiske Kroatia


Hvorfor velge Kroatia som din romantiske feriedestinasjon? Kroatia er den nærmeste romantiske feriedestinasjonen som grenser til Middelhavet for oss nordmenn. Det tar 4 timer med fly fra Oslo med Norwegians direkterute fra Gardermoen. De kroatiske naturomgivelsene er blant de best bevarte i hele verden (over 5800 km av kyst, over 1000 øyer, mange nasjonalparker og flere betydningsfulle byer - som Dubrovnik).

Selv om innlandet av Kroatia er flott å besøke, drar de fleste turistene til et stedene langs den kroatiske kysten. De fleste av de vakreste stedene i Kroatia ligger på Adriaterhavetkysten som gamlebyen i Dubrovnik, Sibenik og storbyen Split. Har du en dagstur i innlandet kan du besøke flere kroatiske skjønnheter som alle er kjente. Dette er et romantisk ferietips for deg som drar sammen med en du er glad i.

Og så kommer det til hovedproblemstillingen; hvordan skaffe seg et godt hotellrom i et land som Kroatia? Du finner mange flotte luksushoteller i de store og mest kjente byene. Luksushotellene i Dubrovnik ligger for eksempel langt nede mot stranden slik at det skal være lett å oppdrive gode omgivelser når du har en romantisk ferie. Om du skal få mest mulig ut av din Kroatia-ferie lønner det seg å besøke alle stedene langs den kroatiske kysten og øyene og har en ekstraordinær ferie.
0 Responses