Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Hvor drar kjendisene på sin romantiske ferie?


I et tidligere innlegg har jeg skrevet om Dubrovnik som et mulig sted for kjendiser å feriere. Paris Hilton, Tom Cruise og andre severdigheter drar hit hver sommer for å nyte livet med høy partyfaktor i skyhøye temperaturer.

Men det er ikke bare Dubrovnik som er et passende feriested for rike mennesker med ambisjoner om å feriere på romantiske feriedestinasjoner. For der rike mennesker skal legge ut på romantiske ferier, må topp hotell, god temperatur, flott uteliv og deilige romantiske middag være et "must".

Vi må først til land som Mauritius, Maldivene og Indonesia for å finne de virkelige perlene. Her går det rykter om amerikanske stjerner som slapper av på dyre luksushotell og kombinerer utenlandsferien med avslapping og høy champagneføring. Kan det egentlig bli mer romantisk?

Men ryktene går også om at destinasjoner i Afrika kan tilby romantiske ferier til mennesker med lommebøker ut over den normale tykkelsen. I mange av de sør-afrikanske landene er infrastrukturen og justispolitikken såpass godt utbygd at det er både trygt og behagelig å ta seg en romantisk ferie hit. Eksempelvis neste års vert for Verdensmesterskapet i fotball; Sør-Afrika.

Skal du vite om andre plasser du kan ta med fruen eller mannen din på romantiske feriedestinasjoner, så må du gjerne lete litt rundt på siden her for å finne tips og inspirasjon om nydelige romantiske ferier!
0 Responses