Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Brisbane i Australia - et paradis for en romantisk ferie


Som sagt, Brisbane i Australia har et eldorado av spennende og eksotiske ting å gjøre under en koselig og romantisk ferie. Alt fra å sole seg, til å dra på stranda, men også å oppleve ting som Australias mest kjente shoppingsenter er ting å gjøre for å klargjøre den romantiske ferien fullt ut.

Først og fremst bør man få med seg det kjente Queen Street Mall, som er Australias største og mest kjente kjøpesenter. The Queen Street Mall er den absolutte hovedattraksjonen for ivrige shoppere i Brisbane. Denne handlegaten, eller kjøpesenteret, er helt stengt for trafikk og derfor er det veldig lett å komme seg rundt. På The Queen Street Mall finner du alt fra kjente merkeklær til mindre nisjebutikker. Senteret er oppe 24 timer i døgnet, så tidspunktet skal kunne passe alle og enhver.

En annen spennende attraksjon er selvfølgelig delfinene i området rundt Brisbane. Men da må man et lite stykke unna Brisbane på et område som kalles Moreton Island. Hver kveld ved solnedgang 8-9 ville delfiner svømmer til stranda hvor gjestene kan hånd-mate dem. Anlegget tilbyr også andre spennende aktiviteter som vrakdykking og hvalsafari-cruise. Noe for enhvert, altså!

Ut over dette, så likner Australia mye på Norge når det kommer til vennlighet, turisme og pengebruk. Men i Australia finner du nydelig sol, deilige strender og mye annet som krydrer en perfekt romantisk ferie.
0 Responses