Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantisk ferie til Jamaica


Når det gjelder ferier i Karibien, så er de dyre alle sammen. Men Jamaica er kanskje et av de landene man bør besøke hvis du en gang tar deg tid til å komme hit og dra på en romantisk ferie. Luksushoteller, flotte strender og bra uteliv er noen av faktorene for å få en perfekt romantisk ferie.

Ikke bare er øya hjem til mange forskjellige kulturer fra hele verden, men den kan også by på eksotiske drinker, herlig livemusikk på puber og barer (og i gatene) og hyggelig musikk. Jamaica sliter dessverre noe med justisproblematikken rundt robbing av turister.

Romantiske par som er interessert interessert i å fordype seg i Jamaicas historie, vil ha mulighet til å besøke en rekke museer, kunstgallerier og monumenter dedikert til å utforske øyas fortid, spesielt når det gjelder hendelsene i slavehandel. Her er mulighetene mange og gode for par på tur.

Vi i Romantisk Ferie går ut ifra at dere velger en feriedestinasjon som passer for dere. Du kan velge mellom landsbyferie eller storbyferie - alt etter hva dere ønsker. De som ønsker storbyferie vil elske hovedstaden Kingston. Her finner du en mengde butikker i Half Way Tree, og mange av de andre delene av byene. Det finnes også et Bob Marley-museum her til de som er interessert i det.

Hvis du ønsker en landsbyferie, kan du prøve å besøke Mokana- et rolig sted med deilige lukushoteller og avslappende forhold. Her er det mye mindre kriminalitet i luften, noe som er nødvendig dersom kjærligheten skal blomstre på tur. Velg gjerne den destinasjonen som passer dere best. En romantisk ferie blir det nok uansett!
0 Responses