Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantisk ferie til New York - "the big apple"!

Har du noensinne tenkt over hva dere som romantisk par kan gjøre i New York? Spørsmålet kan være; hva er det du ikke kan gjøre i New York - "The Big Apple"? Hvis du bare skal være i NY for noen få dager, trenger dere å få maksimalt ut av kjærlighetsferien deres. Så vi tar det fra det derfra.

Det å se et Broadway play er et must for alle romantiske ferier til New York. Det beste stedet å få billetter er i sentrum av Time Square. Der finner du de beste billettene til de beste prisene. Ulempen er at du trenger å komme dit tidlig og vente i kø. Fordelen er at du vil spare betydelig med penger og få langt bedre seter til deg og din kjæreste.

Elsker dere å gå på skøyter eller i det minste se på andre mennesker skøyte? Et "must" for alle besøkende er Rockefeller Center som ligger mellom 47nde og 50th Street og 5th og 7th Avenue. Denne scenen er berømt og har blitt brukt i filmer opp gjennom årene. Du kjenner den igjen i filmer som "Alene hjemme 2", "You've got mail" og andre kjente filmer fra New York.

Dersom dere ønsker andre romantiske gjøremål i New York, så anbefales det å dra på såkalte nisjekinoer her. Dere vil finne romantiske filmer som man kanskje ikke finner andre steder i verden på disse kinoene. Noen av dem ligger svært sentralt, og spør du deg frem så er det ikke vanskelig å finne. Nisjekino er toppen av romantikk.

Ønsker du mer informasjon om New York for kjærlighetspar, så er det bare å spørre i kommentarfeltet.
1 Response
  1. juliana Says:

    Hei!
    Lurer på hvor lang tid i forveien man bør bestille for å få så billige billetter som mulig og hvor mye "billig" er for en tur fra Gardermoen til New York ca ligger på? Hvordan er klimaet i New York når prisen er på det billigste?