Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantisk ferie til Alpene


I dagens VG er en romantisk Alpeferie blitt diskutert. Her kommer det frem at den romantiske ferien kan bil dyr dersom du ønsker å ta med dine egne ski fra Norge til Alpene (enten det er i Frankrike, Østerrike eller liknende).

Ferieturen med din kjære kan få seg en ripe i lakken, og nederst i saken omtaler de hvor mye det koster hos de forskjellige selskapene for å få med seg et par ski inn i et annet land. Ikke mange har råd til å ta med seg ski på sin romantiske ferie sammen med kjæresten.

Dersom du ser for deg en ferie i Alpene som romantisk, så vil jeg heller velge å leie skiutstyr blant de mange tilbudene du finner langs veien i Alpene. Det kan være romantisk å finne frem til disse skileiestedene, og dersom du velger dette feriemålet så har du kanskje også en leiebil tilgjengelig. Leiebil på denne romantiske ferieplassen koster ikke nødvendigvis skjorta. Vær OBS på trafikkreglene.

Ut over dette, så er Alpene et fantastisk sted for nyromantiske mennesker som ønskr en avkobling fra hverdagen. Skiutsiker ut ove det vanlige og herlige attributter på de fleste hoteller gjør Alpene i Frankrike og Østerrike til et av de mest kjente romantiske stedene å feriere!

Finn gjerne tips og tilbud andre steder på denne siden. God tur til alpene!
0 Responses