Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantisk ferie til Orlando, USA

Dersom du drar til Orlando på en romantisk ferie, husk også å besøke Blizzard Beach og hiv deg utfor den ultimate manndomsprøven: "Summit Plummit":




Skulle jeg skippa en av Disney-parkene måtte det være Animal Kingdom (Den var kjedelig i forhold til de andre).
De du MÅ besøke er: Magic Kingdom, Epcot, Disney/MGM og begge Universal-parkene, samt nevnte Blizzard Beach. I Universal husk å prøve "Tower of Terror", "Jurassic Park", "Revenge of the Mummy" og "The Icreddible Hulk Coaster"!

(Det holder altså med et tredagers pass i Disney World. Universal og Blizzard må du betale utenom uansett.)

Er du en rollercoaster-guy, så bør du også innom Busch Garden.

Du må også besøke Cape Canaveral. Selv om det HØRES kjedelig ut å se på romferger osv, så er det helt hinsides morsomt! Dersom du får det til å treffe med ei oppskyting av romferge så blir det knall! 8. oktober er det oppskyting av romferge. ( http://www.nasa.gov/missions/calendar/index.html )

I det hele tatt er de to Universal-parkene bedre enn Disney sine. Men du MÅ selvsagt også besøke Disney World. Få med deg kveldsparaden i Magic Kingdom! Starter klokka 21:00 såvidt jeg husker.

Beregn noen hviledager! Du FÅR GNAGSÅR! Bruk hviledagene til å plaske i et basseng eller kjøre litt rundt på måfå eller smake på budweiser'n . Du greier nok ikke 3 dager på rappen i parkene!

Når det gjelder visum... jeg husker nesten ikke åssen farge det var på skjemaet jeg fylte ut på flyet jeg... mener å huske det var grønt. Men det er også alt, et fattig skjema-velde ombord på et fly. Husker også episoden i Amsterdam: Security så at vi hadde norske pass og bare hasta oss igjennom. Vi ble faktisk tatt ut av køa (ganske langt bak) og rusha gjennom sikkerhetskontrollen. (Nordmenn er visstnok ikke kjent for å være terrorister) Altså: Hold det norske passet ditt SYNLIG for sikkerhetskontroll-folkene på din romantiske ferie!

Det er noe som skal til for å overgå en romantisk ferie til Orlando i USA - det må jeg bare fortelle deg!
0 Responses