Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantiske Hurghada på Egypt - en perle!



Hurghada i Egypt er kåret til et av verdens mest romantiske feriedestinasjoner. Her er informasjon om hva du kan gjøre der!

Var selv der i februar med den da daværende dama jeg hadde. Dette reisemålet ble kåret til det mest romantiske i verden. Noe som absolutt stemmer. Her har du mye vakkert, men sant nok, så er det mye bygging av veier, hoteller og liknende. Men dette skal ikke ødelegge din romantiske ferie med din kjære.

Her er det billigt og varmt! Mye severdigheter her også, som er relativt rimelig! På hotellet kan dere også feks ta kleopatramassasje som varer i nesten 2 timer sammen. Koster 300kr, noe vi virkelig likte. Tok også en dagstur til Cairo. Her tok alle de andre buss mens jeg booka fly istede for 6 timer buss i ørkenen. 50 min med fly til Cairo og vi fikk egen guide og egen sjåfør.

Her var det mye interessant, vi rakk og se å gå inn i pyramiden som er det eneste fullverdige av de 7 verdens undeverkner. Besøkte Sfinxen gjorde vi. Var en tur på museumet til egypt, der vi heldigvis hadde en guide for oss selv. Så var vi i handelsgata før turen gikk tilbake med fly. Dykk safari og jeepsafari var også morsomt og koselig. For ikke å snakke om den fantastiske øya Paradice! Her er også noe av den beste servicen jeg har vært borte i ! Helt utrolig spør du meg! Paradice må være det mest romantiske stedet du finner i Egypt - alt ligger til rette for herlig stemning med deg og din reisepartner!

Eneste som plaget meg på den romantiske ferien til Egypt, var at de tok % i tips selv om det sto ALT var inkludert. Men ble slutt på det de siste dagene pga andre gjester klaget på at de bare tok tips når det står spessifikk de ikke skal. Tips er noe man gjerne vil gi selv, og ikke bli tatt fra automatisk. Alt i alt er dette et avslappende og romantisk reisemål!

(Får billetter hit for 3-4 tusen pr pers på 5 stjernes all inclusive hvis du tar hoppepåtur! En perfekt pris for en perfekt romantisk reise!)
0 Responses