Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Hva med en romantisk ferie til Barcelona?


Du og kjæresten din ønsker en perfekt romantisk ferie og har gått igjennom syden-katalogen 100 ganger for å finne det perfekte sted for en romantisk weekend. Kos, Ayia Napa og liknende virker alt for tilrettelagt for single. Men hva med Barcelona? Storby, bra shopping, bra uteliv, lang strand, spanske jenter... Nuff said? Skal dit selv i sommer, men ikke på romantisk ferie, men ser ikke noe problem med å gjøre det til det. Hotellsøk på Barcelona via Google gir deg over 600 hoteller å velge. Her må det vel også finnet et par romantiske alternativer?

Det billigste blir som regel å søke opp billetter på www.flybilligst.com, www.lastminute.com, restplass.no eller momondo.com. Bestille det og så finne hotell. Jeg kan abefale hotels.com til å søke på hotell. Bra innsnevringsmuligheter og kjekt å kunne søke på kart så man kan se hvor i byen man vil bo. Sjekk prisen med billighotell.no før du bestiller though. Jeg søkte rundt på hotels.com fordi de hadde best søkemotor, men fant hotellet vi bestemte oss for 1000.- billigere per pers.

Når du har valgt hotell og fly, så er alt pakket og klart for at du og din kjære skal få en perfekt romantisk ferie sammen!
0 Responses