Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

De mest romantiske øyene på Bahamas


Dette er en liste over de mest romantiske øyene i øygruppen Bahamas.

1. Den mest romantiske øyen på Bahamas heter Grand Bahamas.

Grand Bahamas er den fjerde største øya i Bahamas, og et av verdens mest romantiske reisemål jevnt over. Flere reisebyråer reklamerer med deilige strender i solfyle omgivelser. Andre reisebyråer spiller på det øya har å tilby når det kommer til shopping og glamour-muligheter. Grand Bahamas består av flere gode og romantiske lukushoteller, flere gode restauranter ved vannkanten, herlig natteliv og koselig og servicemindede mennesker og utrolig mange flotte og uberørte sandstrender som bare venter på en dukkert. Den største byen her er Freeport, som er den nest største og mest moderne i Bahamas, med en befolkning på 50.000.

2. På en god andreplass finner vi New Providence.

Denne publikumsfavoritten har blitt gjort til et skatteparadis på grunn av Bahamas liberale regler når det kommer til skatt og liknende. Her finner du alt du ønsker deg som i en romantisk storbyferie. Populære aktiviteter du og din kjære kan gjøre på tur er shopping, paraglyding, dykking, restaurantbesøk, turgåing og sykling til de som ønsker dette.

3. Den siste øyen som får plass på listen over de mest romantiske øyene på Bahamas, er Bimini.

Bimini er mest kjent for sine fiskemuligheter, men dersom du søker deg litt bort fra alt fiskehysteriet og Hemingway-hystieriet, så finner du altså romantiske strender med palmeblader og ektosiske drinker for deg og din kjære på kjærlighetstur til Bahamas. Dette er et absolutt reisemål for deg som ønsker å kombinere fiske og kjærlighet på ferie!
0 Responses