Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Romantisk ferie - når bør dere unne deg en?


En romantisk superweekend kan være både helbredende og forfriskende på ethvert par som ønsker seg "noe annet" i hverdagen. Men mange sliter med å finne seg et godt tidspunkt på å unne seg en flott ferie til Maldivene, en superweekend til en europeisk storby eller rett og slett en visitt til "øvrige syden". Her er tegnene på at det kanskje bør bli på tide med en romantisk ferie:

Dere krangler ofte


I følge studier, ser vi at par som ofte ender opp i krangler har et større behov for å være alene med hverandre og sette mer pris på hverandre. En koselig og romantisk ferie er det beste stedet å skjemme bort den andre på. Bruk tid på hverandre, finn et koselig hotell og bare nyt deres flotte ferie til en romantisk storby. Romantisk ferietips: Praha.
Hektiske dager på jobb

Om den ène eller begge opplever kaos og stressende dager på jobben, så vil det være nok til å ødelegge ganske mye av et forhold. Da er det på tide å "komme seg bort", som mange sier. Og bruker du litt tid på å finne en avslappende og passende destinasjon, så vil du mest sannsynlig ende opp i et eller annet mer eller mindre klassisk "sydenland". Romantisk ferietips: Maldivene eller Cuba.

Dere har nettopp fått barn, og tiden til hverandre strekker ikke til

Dette er kanskje mest sannsynlig den vanligste "unnskyldningen" å unne seg en romantisk ferie på. Å få barn skal ikke være noen hindring i det hele tatt når det kommer til å unna seg en flott og romantisk ferie med deg og din kjære i det hele tatt. Ta med dere barnet på et barnevennlig hotell, og bruk tiden dere får til hjelp for å pleie forholdet slik at barnet skal få mest mulig hyggelige foreldre. Romantisk ferietips: Ayia Napa (litt unna sentrum).

Skal du ha deg en romantisk ferie, så har du noen unnskyldninger for å dra med mannen eller fruen på en nå, altså. Bruk tid på å sette av en flott feriedestinasjon, og ikke nøl med å bestill i god tid i forveien. Husk - dere er ikke det eneste paret som drar på romantiske ferier!
0 Responses